af017161: Nacht van de Regenboog. Verkiezingsshow. Optreden The Fake Band. Vuile Mong "Het volle leven" - Jorm; 't Uilekot; De Bodt, Filip (1989)
"Affiche uitgegeven in 1989 door 't Uilekot voor hun programma-aanbod. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"