36 zangen voor het volk [Bladmuziek] : eerste bundel (Gent: Gentsche Soc. Werkersvereeniging, 1908)
"Deze bundel bevat volgende liederen :Het KanailjeWerkmansliedWat zoudt gij zonder 't Werkvolk zijnVeracht niemandDe CarmagnoleDe vlaamsche MarseillaiseVrijheidsliedWij zijn het VolkLiberalen, denkt gij daar wel aanTen strijdStemrechtmarschVerbroederingsliedBloedige SneeuwvlokkenHet lied van het HemdBroederliefdeMeilied voor 1908Het Continues-meisjeAcht-uren-marschHet blad VooruitDe KlokluiderOns MeiliedDe Vrouw is nietsAlgemeen Stemrecht, of...Spinners, vereenigt U!lotelingslied van 1890België is slechter dan TurkijeMijn BuurmanWeg de OorlogAllen doodWij zijn Zóó gemeenHet Moleken van TsaaieDe Blauwe KielIs er een god?Aan de werkmanStrijdzang bij de WerkstakingHymne au Drapeau Rouge"