af008162: Hongarije - Rode Jeugd; Meert, Dirk (1989)
"Affiche uitgegeven in 1989 door de Rode Jeugd voor een vakantie voor jongeren. Afbeelding: zwart-witfoto van een zicht op een stad (Boedapest) en zwart-witfoto van een liftend meisje zittend op een kilometerpaal. Tekst: JONGERENVAKANTIE twee weken HONGARIJE 12.000,- fr alles inbegrepen 08/07/89 > 22/07/89. VOOR MEER INFO RODE JEUGD LEMONNIERLAAN 171, 1000 BRUSSEL TEL: 02/513.10.95. VU: Dirk Meert, Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. Zie ook: af008132 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"