af014188: Mis de trein niet, betoog mee! Stopplaatsen moeten blijven! Hoboken, Hemiksem, Schelle, Niel - SP-gewest Rupel
"Affiche uitgegeven in 1984 door de Socialistische Partij (SP)-gewest Rupel tegen de sluiting van treinstations. Afbeelding: manifestanten bij een stoomtrein. Tekst: SP-gewest Rupel. Mis de trein niet, betoog mee! Stopplaatsen moeten blijven! Hoboken, Hemiksem, Schelle, Niel. Gewestelijke Betoging SP Rupel op zaterdag 7 april 1984 te 14 uur. Bijeenkomst: Heideplaats te Niel. Vertrek 14u15. Wegwijzer: Em. Vanderveldelaan, Antwerpsestraat, Jozef Wauterslaan, Station N.M.B.S. Allen op post! Verantw. uitgever: SP gewest Rupel – Leemweg 91 – Hemiksem."