af014443: Un homme, une Wallonie libres - Grooteclaes, Hubert; Warnier, M.; Massoz; PS; Lefebvre, André (1984)
"Affiche, gefotografeerd door Hubert Grooteclaes en vormgegeven door M. Warnier, uitgegeven in 1984 door de Parti Socialiste (PS) voor de Europese parlementsverkiezingen. Afbeelding: portetfoto in kleur van José Happart. Tekst: un homme une Wallonie LIBRES. José HAPPART 4ème Candidat LISTE 11. Exempt de timbre – Election au Parlement Européen du 17 juin 1984 – Editeur responsable: André Lefebvre, 138, Maison Blanche, 3799 Mouland. Photo et graphisme: H. Grooteclaes et M. Warnier, 4000 Liège – Imprimerie Massoz s.a., LIège. Vertaalde tekst: een man een VRIJ Wallonië. José HAPPART 4e Kandidaat LIJST 11. Vrij van zegel – Europese verkiezingen van 17 juni 1984 – Verantwoordelijke uitgever: André Lefebvre, Witte Huis 138, 3799 Moelingen. Foto en vormgeving: H. Grooteclaes en M. Warnier, 4000 Luik – Drukkerij Massoz n.v., Luik."