fo012508: Afbraak van het oude volkshuis in Menen
"Zwart-witfoto van de afbraak van het oude volkshuis, bijhuis n° 4, in Menen. Opschrift op voorgevel: SM De Plicht, bijhuis n°4. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"