st001181: Kon.Mij. Dierkunde Antwerpen. de Zegge.
"Sticker van de Kon.Mij. Dierkunde Antwerpen. Tekst: DE ZEGGE, RED MET ONS DE ZEGGE, Kon.Mij. Dierkunde Antwerpen. 20 FR. K.M.D.A. Afbeelding: een ijsvogel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"