fo025200: Monsanto - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een aanvaring tussen stakend personeel van Monsanto en ordehandhavers, augustus 1984. Het waterkanon wordt ingezet. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"