af010372: De Janet - Janet; Roze Aktiefront (1990)
"Affiche uitgegeven in 1990 door De Janet met als trefwoord holebi.Close-up hoofd jongeman in profiel - moet 'klassieke' kop voorstellen.Tekst: DE JANET. Vijf mei: Vrank en vrij! Verschijnt tweemaandelijks - nr 29. Mei 1990 - 50 F. HIER TE KOOP. NIEUW RAF-PLATFORM. Meer berichten van KRISTIEN HEMMERECHT. WAT NA 5 MEI? Interviews Pedo's Seks! Kortverhaal DE VERLOREN ZOON. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"