172.00012: Briefwisseling van secretaris André Baekelandt. Met bijlagen. - Bond Moyson-gewest Tielt
"Collection: Bond Moyson-gewest Tielt; Biografie: Het Tieltse gewest van de socialistische mutualiteit behoort tot de Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Midden en Zuid-West-Vlaanderen met hoofdzetel in Kortrijk. Dat regionaal samenwerkingsverband kwam in zijn huidige vorm tot stand na de opsplitsing van de West-Vlaamse federatie in 1968. Level of description: Item; Series: 172: Archief van Bond Moyson-gewest Tielt"