101.00010: Stukken betreffende Kultuuropbouw-Centrale voor Socialistisch Cultuurbeleid (activiteiten) - Clauwaert, Alain
"Collection: Clauwaert Alain; Biografie: Alain Clauwaert was lid van het bestuur van Jongsocialisten Gent en hij was voorzitter van Kultuuropbouw Oost-Vlaanderen. Level of description: File; Series: 101: Archief van Alain Clauwaert"