fo026008: Vrouwendag Turnhout 1979. - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van een bezoekster die kijkt naar de affiches van de Vrouwendag, opschrift Socialistische Vooruitziende Vrouwen, Vrouwen en Gezinsorganisatie. Politiek, Economisch Sociaal Kultureel Familiaal Leven. Turnhout, 1979. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"