af002232: Dromen of nachtmerries - CODEP (1985)
"Affiche uitgegeven in (1985) door de coöperatieve, socialistische spaarbank CODEP voor een persoonlijke lening. Afbeelding: tekening van 3 mannen en 1 vrouw naast elkaar en denken aan hun eigen dromen en/of nachtmerries (in tekstballonnen). Tekst: dromen of nachtmerries? notaris advocaat hospitaal fiscus. kleuren TV keuken meubelen vacantie. studies stereo moto vacantie. huwelijk auto caravan vacantie. PERSOONLIJKE LENING. FINANCIERING. zonder wachten. zonder problemen. CODEP PRIVATE SPAARKAS C.V. Zie ook: af001927 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"