Liederen voor mannenkoor : 1ste reeks : 1. Nazomer. 2. Avond. 3. Lenteliedje - Broeckx, Jan; Peeters, Jan (Antwerpen: Phalesius, 1927)
"Op gedichten van Jan Peeters ; Muziek van Jan Broeckx Partituren in brochurevorm uitgegeven voor vierstemmig mannenkoorPartijen voor : 1ste en 2de Tenor, 1ste en 2de Bas"