fo028479: Dr. Gottfried Benn - Stone, Cami
"Zwart-witfoto van dr. Gottfried Benn, Duits arts, schrijver en dichter, aan een tafel met microscoop. Jaren 1920. Cami Stone. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"