af009053: Europa 92. Wij kijken uit. 18e vrouwendag - Van Goethem, Nicole; Vrouwen Overleg Komitee; Van Neste, Anne-Sophie
"Affiche van Nicole Van Goethem uitgegeven in 1989 door het Vrouwen Overleg Komitee (VOK) voor de 18e nationale vrouwendag. Tekst: Europa 92. Wij kijken uit. 18e vrouwendag. 11 november '89 vanaf 10u00. Kunstencentrum Vooruit Gent. V.u. Anne-Sophie van Neste, Galletstraat 78, 1210 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"