fo024386: Camille Huysmans in Israël - Corijnen, Pierre
"Zwart-witfoto genomen tijdens de ontvangst van Camille Huysmans (en gevolg) door de in Tel Aviv wonende Belgen. V.l.n.r. Lord Harry Nathan, Camille Huysmans, Helene en Romi Goldmuntz, Meyershof, Tel Aviv, 2 september 1950. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"