med000335: Georges Nachez in dank voor bijstand drinkwater
"Legpenning ter bedanking aan Georges Nachez. Aan de voorzijde vertoont het naar links gewende portret van Koningin Juliana en binnen het randschrift JULIANA KONINGIN DER NEDERLANDEN. Op de keerzijde het randschrift: N.V. WATERLEIDING MAATSCHAPPIJ en centraal: AAN/ GEORGES NACHEZ/ SCHEPEN DER REGIEEN/ VAN DE STAD GENT/ IN DANK VOOR BIJSTAND/ DRINKWATERVOORZIENING /ZEEUWS VLAANDEREN /SINDS 1955/ 17 oktober 1956. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"