fo010278: Graf van Emile Verhaeren - FAR
"Zwart-witfoto van de herdenkingsplechtigheid ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van het overlijden van Emile Verhaeren te Sint-Amands aan de Schelde, 1 december 1946. Opschrift: Emile Verhaeren 1856-1916. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"