Kinderliederen [Bladmuziek] : tweede reeks - Broeckx, Jan (Antwerpen: Phalesius; Metropolis, 1922)
"Muziek van Jan Broeckx Deze publicatie bevat volgende liederen :LentedansPiet MoeialMoederkenszorgenBreiliedekenDe PekkerAlleen bij MoederkenPartituren voor : zang en klavier"