aft006753: Kermisbal met dj "Otto" - Jongsocialisten-afdeling Oud-Turnhout; CSC-afdeling Oud-Turnhout; Gijs, F.
"Affiche uitgegeven in 1996 door de Jongsocialisten (JS) en de Centrale voor Socialistisch Cultuurbeleid (CSC) Oud-Turnhout voor een bal. Tekst: KERMISBAL zaterdag 5 oktober met DJ OTTO zaal De Prijsvlucht Oud-Turnhout. Aanvang: 20.00 uur. Inkom: 80 Fr. VVK: 50 Fr. VVK in lokaal De Prijsvlucht. Organisatie: JS - CSC. Vrij van zegel. Art. 198.7. Ver. Uitg.: Fijs - K. Fabiolalaan 14 - 2360 Oud-Turnhout. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"