fo026067: Anti-kernenergiebetoging Doel 1979 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van de betogers tegen kernenergie, in Doel 1979. Ze hebben een spandoek mee met opschrift Beter nu aktief dan morgen radioaktief. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"