fo013289: Begeleiders op het vakantiedomein Anthée - De Reuse, R. Arnout (1965)
"Zwart-witfoto van de begeleiders op het vakantiedomein Anthée, 1965. Groepsfoto met o.a. Rosa Deconinck (3°v.l.). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"