pk001485: Discriminatie - Commissie Voorlichting Minderheden
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend lhet woord Discriminatie, met in het midden van de letter 'm' een gezichtje. Tekst op de keerzijde : Anti-discriminatiekaart. Bestrijdt discriminatie en racisme. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"