637.060: Stukken betreffende de studienamiddag "Arbeidsmarktpositie van migranten in Vlaanderen" georganiseerd door de Federatie van Marokkaanse Verenigingen
"Collection: Martens Albert; Series: 637.3: Colloquia, debatten en studiedagen met actieve participatie van Albert Martens als spreker, verslaggever of organisator; Level of description: File"