fo000618: Coöperatieve Samenwerkende Maatschappij Vooruit
"Zwart-wit-foto van de ovens in de fabriek van de bakkerij van de coöperatie SM Vooruit. Gent, Nijverheidslaan. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"