te001423: Coop sm Vooruit Gent, reclame - Sharp
"Ontwerptekening voor reclame voor de Coop van sm Vooruit Gent met de afbeelding van een gezin waarvan de kinderen verlekkerd een reuzetaart dragen waarop een vlagje staat met de tekst: 'Leve C.O.O.P.'. Rechtsboven gesigneerd: Sharp. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"