pk000700: Vakantiehuis Femme Prévoyante Socialiste, Nieuwpoort Bad
"Prentbriefkaart in monochroom voorstellende de voorgevel van vakantiehuis Femme Prévoyante Socialiste, Nieuwpoort-Bad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"