Belgisch Tijdschrift voor Nieuwste Geschiedenis (BTNG) = Revue belge d'Histoire Contemporaine (RBHC) = Journal of Belgian History (JBH) (Brussel: SOMA/CEGES)
"Resultaat van de fusie van de Bijdragen tot de Eigentijdse Geschiedenis (BEG) en het Belgisch Tijdschrift voor Nieuwste Geschiedenis"