b001360: Theater Taptoe, 'Vader Tamboer; het leven van een marktzanger', Brugse vriend - De Bruyker, Luk
"Marionet 'Brugse vriend', gebruikt bij de voorstelling 'Vader Tamboer; het leven van een marktzanger', een poppenrevue van Freek Neirynck en Romain Deconinck uit 1978, gecreëerd door marionettentheater Taptoe, Luk De Bruyker. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"