Mensenrechten en perspectieven voor vrede in Midden-Amerika - van Veenen, Pieter (Amsterdam: Jan Mets, 1991)
"Pieter van Veenen Rapportage van een HOM-delegatie over Nicaragua, El Salvador, Guatemala en Honduras."