fo008055: Kindervakanties Ronse
"Zwart-witfoto van een groep kinderen en hun begeleidsters bij hun vertrek op kindervakantie naar Koksijde (le lys rouge) aan het station in Ronse, juli-augustus 1939. Groepsfoto met links Leona Hantson. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"