fo008048: Kerstfeest BSP, coop en mutualiteit Ronse
"Zwart-witfoto van de BSP, Coop en mutualiteit Ronse op het Kersfeest, 25 december 1937. Groepsfoto met o.a. Leona Hantson en A. Devos. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"