fo034651: Vluchtelingenwerk
"Zwart-witfoto genomen tijdens de kerstwake van het Vluchtelingenwerk Actie Komitee aan de Refuge te Brugge in 2000. Met onder andere Jan Dumolyn. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"