fo002359: Dal op het domein van de Mutualiteiten in Tribomont - Tholle, Ern.
"Zwart-witfoto van het dal op het domein van het Nationaal Verbond der Federaties van Socialistische Mutualiteiten van België in Tribomont. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"