Reizen is thuiskomen (Godfried Bomans) - De Bruyne, Albert; Van Hulle, Erik
"Samengesteld o.l.v. Albert De Bruyne en Erik Van Hulle Deze brochure is samengesteld op basis van een studie door SP-werkgroep 'Openbaar Vervoer'"