fo023583: Staking, Openbaar vervoer - Dirven, Tim
"©Tim Dirven Zwart-witfoto van een buschauffeur van De Lijn die uit een blikje drinkt tijdens het rijden. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"