De Vonk : wijkblad uitgegeven door de KP en Jong-Kommunisten Ninove (Ninove: KPB)
"Wijziging ondertitel: (aug 1972) Propagandablad uitgegeven door de KP-Ninove / (nov 1972) Wijkblad van de KP-Ninove Archief KP Verantwoordelijke uitgever: Gustaaf De Ville, Weststraat 1, Ninove"