La Vague Rouge (Paris: L'Entente Internationale contre la IIIe Internationale; Genève; Londres; La Haye, 1929)
"Bibliotheek E. AnseeleVoortzetting van: Revue antibolchéviquePeriodiciteit: tweemaandelijksHoofdredactie: Gustave Gautherot"