af000253: Laten wij samen op 11 november betoogen voor ontwapening! - Rik; Salomon & Uytterelst; BWP; Syndikale Kommissie
"Affiche van Rik uitgegeven tijdens het interbellum door de Belgische Werkliedenpartij (BWP) en de Syndikale Kommissie voor vrede. Tekst: Belgische Werkliedenpartij, Syndikale Kommissie. Ontwapening. Laten wij samen op 11 november betoogen voor ontwapening! Ontwapening! Ontwapening. De Algemeene Raad der B.W.P. Het Nationaal Komiteit der S.K. Vrij van zegel. Druk. Salomon en Uytterelst Mérode straat 227 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"