ga000009.1: 25 Images de la passion d'un homme, drukblok nr. 9/25 - Masereel, Frans
"Zie ook: ga000009_2Zie ook: hb000009Zie ook: hs000009 Drukblok nr. 9 uit een reeks van 25 getiteld, 25 Images de la passion d'un homme. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"