af008699: Zaïre... ter discussie... - Drukkerskollektief De Wrikker; AIB; KUC; NCOS; Oxfam-Wereldwinkel; Socialistische Solidariteit (1982)
"Affiche uitgegeven in 1982 door de Anti-Imperialistische Bond (AIB), het Katholiek Universitair Centrum (KUC), het Nationaal Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking (NCOS) Oost-Vlaanderen, Oxfam-Wereldwinkel Gent en Socialistische Solidariteit voor solidariteit met de Zaïrezen. Afbeelding: hoofd van een zwarte. Tekst: Donderdag 25 maart - 20 uur Blandijnberg - auditorium E. Zaïre... ter discussie... Zaïre-België. Militaire bijstand, politiek-economische relaties met: Bert Cleymans (N.C.O.S.), Ronald Van Den Bogaert (socioloog), Mil Vervliet (economist), W. De Meester (CVP) - N. Maes (VU) - L. Van Velthoven (SP) - R. Van Quakebeke (PVV). Organisatie: A.I.B. - K.U.C. - N.C.O.S.O. (sic) Oost-Vlaanderen - Oxfam Wereldwinkel Gent - Socialistische Solidariteit. Drukkerskollektief De Wrikker vzw Prinsstraat 20 2000 Antwerpen 031.33 73 54. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"