pk003235: Tentoonstelling van de Huisarbeid, Brussel 1910, Stal-werkplaats van een familiehaarsnijders te Lokeren
"Prentbriefkaart in monochroom, uitgegeven ter gelegenheid van de wereldtentoonstelling in Brussel in 1910. Tentoonstelling van den huisarbeid. Afbeelding en tekst: STAL-WERKPLAATS VAN EEN FAMILIE HAARSNIJDERS TE LOKEREN. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"