fo011338: Belgische delegatie op de Internationale arbeidersconferentie in Philadephia
"Zwart-witfoto van de Belgische delegatie op de Internationale arbeidersconferentie in Philadelphia (Verenigde Staten), van 20 april 1944 tot 12 mei 1944. Groepsfoto met v.l.n.r. 1e rij: G. Joassart, Arthur Wauters, Paul Van Zeeland, Jef Rens en Keuwet. 2e rij: Nisot, Max Gottschalk, Charles M. Fonck en Paul Finet. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"