af008441: Els Salembier - MLB; Verwimp, Hugo (1990)
"Affiche uitgegeven in (1990) door de Marxistisch-Leninistische Beweging (MLB, Brussel) voor de verkiezing van hun Raad van Beheer. Afbeelding: portretfoto in zwart-wit van Els Salembier. Tekst: TEGEN RACISME ONRECHT UITBUITING EN OORLOG. HET ONRECHT TE LIJF. GOED DAT ER NOG ECHTE KOMMUNISTEN (sic!) ZIJN. 1 APRIL RAAD VAN BESTUUR ELS SALEMBIER KRINGVOORZITSTER MET STEUN VAN HET VPPK FAKULTEIT (sic!) PSYCHOLOGIE EN PEDAGOGIEK. MLB Marxistisch-Leninistische Beweging Studentenorganisatie van de PVDA. V.U. H. VERWIMP, LEMONNIERLAAN 171, 1000 BRUSSEL. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"