fo004172: Volkshuis in Ninove
"Zwart-witfoto van het volkshuis met winkel in Ninove, jaren 1920. Opschrift op voorgevel: Volkshuis - De Redding - Maison du peuple. Zie ook: ls000539 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"