1980-1981 Nationale conferentie over het Belgisch ontwikkelingsbeleid - De Keersmaecker, Marcel; Watteyne, André; Debar, Johan (Antwerpen: NCOS, 1981)
"Marcel De Keersmaecker; André Watteye; Johan Debar... et al. Deze conferentie ging door op zaterdag 16 mei 1981 in de Schouwburg van cultuur- en ontmoetingscentrum De Warande - Turnhout 09.30uur - 18.30uur vierde scholierenparlement - arrondissement Turnhout"