Het Vlaamsche Volk : Weekblad der Vlaamsche Kommunistische Partij (Brussel: R. Wackenier)
"Beheer/Administratie: De Coninckxplein 17, Antwerpen Drukker/Drukkerij: SA PublicomPeriodiciteit: wekelijks Eerste nummer: 1937 Laatste nr.: (1939)"