fo022226: KPB
"Zwart-witfoto van een reis met de KPB naar Berlijn. Met o.a. Erik De Bleekere, Griet Maréchal, Jan Verwest, Luc Kongs, Michel Tonnet, Sonia Eggerickx, André De Smet, jaren 1960-1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"