De Belgische Vakbeweging (1926)18 (1926)
"Collection: Belgische Vakbeweging : officieel orgaan der Syndikale Kommissie van België : officieel orgaan van het Belgisch Vakverbond; Series: De Belgische Vakbeweging (1926); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"